Cupping

Cupping - Sugekopper - Randers

Hvad er cupping

Cupping fik sin renæssance ved sidste OL, hvor man bla. så flere svømmere med store runde røde mærker på kroppen. De mærker er resultatet efter kopperne. Cupping eller massage med kopper, er en super effektiv behandling mod gener og smerter i kroppen.

Behandling med kopper stammer oprindelig fra Kina, og er en del af TCM (Traditionel kinesisk medicin) og har været anvendt som behandlingsform de sidste 3600 år. Det fremmer blodtilførslen til musklerne, som derved får musklerne til at slappe af. EN behandling med cupper er særligt velegnet til spændinger i nakke og ryg, smerter, skader, knæproblemer, behandling af arvæv, slidgigt, ødemer, celluitis mm.

Cupping er en utrolig effektiv medtode og behandle på, og er fpor alvor vde at vinde indpas igen i behandlerverdenen.

Der findes mange forskellige type sugekopper, store som små, manuelle stationære kopper, massage kopper, samt moderne elektronisk cupping. 

Hos Sportsmassøren i Randers anvender vi dem ofte med stor succes i forbindelse med vores andre behandlinger, så som massage og Graston Tecnique.

Cupping – Et godt alternativ til akupunktur

Cupping behandling kan med fordel benyttes af personer med nåleskræk der ikke vil modtage akupunktur.

Mange sportsfolk er vilde med effekten af Cupping terapi, da det fremmer restitutionen, og gør musklerne mindre ømme og spændte, og derved bliver affaldsstofferne også ført bort og derfor fremmer fornyet energi.  

Cupping bruges bla. også til bindevævsmassage, hvor det er en yderste effektiv behandling. Derudover er cupping et rigtig god supplement til en massage behandling, uanset om der kun er tale om en nakkemassage eller en rygmassage.

Vi specialiseret og uddannet i at anvende Cupping som behandlingsmetode.

Derfor skal du prøve cupping

det er mere effektiv end massage

Cupping kan bruges til næsten alle slags smerteproblematikker, og en masse andre udfordringer. Det er en meget effektiv metode, jeg som sportsmassør bla. kan tilbyde dig til at få løsnet op i kroppen på.

Hos Sportsmassøren i Randers kan du vælge to former for cupping terapi.
Den ene metoder er hvor jeg masserer dig med cupperne ligesom en fysiurgisk massage, den anden metode jeg benytter mig af er, hvor cupperne sidder i 5 — 15 min. i de områder problematikkerne er.

Behandling med kopper kan med stor fordel kombineres med fysiurgisk massage og/eller andre former for massage.

Det kan du læse mere om her

Bivirkninger
Du kan få blå/røde mærker, som fortager sig i løbet af 2-10 dage. Ved de første behandlinger kan der opstå ømhed som ved enhver anden massage.
Det kan også give midlertidig hovedpine og andre udrensningssymptomer.

Må ikke benyttes på personer som bruger blodfortyndende medicin.

Sportsmassøren bruger Cuppingmassagen til bla.

 

Kontakt mig på mobil 40512802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.