Cupping

Cupping er en yderst effektiv behandlingsform til flere forskellige lidelser.

CUPPING kunne være løsningen,

Metoden har været brugt i Kina i mange år og er en af behandlingsmetoderne i Traditionel Kinesisk Medicin TCM. Der kan bruges flere forskellige slags cupper og metoder.

Hos Sportsmassøren i Randers bruges der plast cupper og silikonecupper hvor der skabes vakuum med tryk. Derved suges den underliggende hud op i cuppen og øger kredsløbet. På udvalgte punkter kan kopperne få lov at sidde i 5-10 minutter, så affaldsstoffer frigøres og stagnationer løsnes.

Du kan også vælge at få bindevævsmassage hvor cupperne bruges til at massere hele kroppen med.

Cupping kan med stor fordel kombineres med massage, det kan du læse mere om HER

Derfor skal du prøve cupping!

Cupping kan bruges til næsten alle slags smerteproblematikker, og en masse andre udfordringer. Det er en meget effektiv metode, jeg som sportsmassør bla. kan tilbyde dig til at få løsnet op i kroppen på.

Du vil opleve lindring allerede første gang, og nogle gange er én behandling nok.

Behandlingen er særdeles effektiv, da cupping siges at kunne forbedre kredsløbet i vævet 4 gange så godt som almindelig massage.

Hos Sportsmassøren i Randers kan du vælge to former for cupping terapi.
Den ene metoder er hvor jeg masserer dig med cupperne ligesom en fysiurgisk massage, den anden metode jeg benytter mig af er, hvor cupperne sidder i ca. 10 min. i de områder problematikkerne er.

Behandling med cupper kan med stor fordel kombineres med fysiurgisk massage.

Bivirkninger
Du kan få blå mærker, som fortager sig i løbet af 2-10 dage. Ved de første behandlinger kan der opstå ømhed som ved enhver anden massage.
Hvis der i starten udrenses mange giftstoffer vil disse cirkulere i kroppen indtil de bliver udskilt. Det kan give midlertidig hovedpine og andre udrensningssymptomer.

Må ikke benyttes på personer som bruger blodfortyndende medicin eller tager prednisolon.

Cupping er også velvære
En behandling med cupper kan oven i købet betragtes som rent velvære, idet behandlingen ud over at arbejde med din krops symptomer også føles behagelig og afslappende. Cupping er jo ikke bare en lindrende behandling – det er også en massageform.

Sportsmassøren bruger Cuppingmassagen til bla.

Så hvis du skal være lidt ekstra god ved dig selv, eller har du prøvet alle andre behandlinger uden at opnå effekt, så kig ned til Sportsmassøren i Randers og prøv hvad cupping kan gøre for dig.

Kontakt mig på mobil 40512802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Anmeldelser

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.