Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage hvis du er træt af at have ondt i dine muskler

Fysiurgisk massage, kunne være løsningen

hvis du lider af spændingshovedpine og er træt og uoplagt. Har du prøvet alle mulige behandlinger og gode råd, men intet har hjulpet. Så vil Jeg helt klart anbefale en gang massage Randers og behandling hos Sportsmassøren i Randers. Min fysiurgiske massage behandling er en af de bedste og mest effektive behandlingsformer mod ømme muskler og led, du kan få i Randers.

Fysiurgisk Massage 

Denne form for massage er en alsidig massageform, hvor jeg har fokus på det fysiske i form af kroppens anatomi. Mit kendskab til musklernes udspring og hæfte gør, at jeg kan lokalisere og behandle dine problematikker. Jeg kombinerer den teoretisk viden om kroppen med mine praktiske erfaring, for at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg arbejder dybdegående i vævet og i muskulaturen, for at forebygge og behandle overbelastninger, muskelspændinger og muskelskader.

 

Massagen har fokus på bevægeapparatet og har til formål at få muskler, led og sener til at fungere optimalt igen. Behandlingsformen fjerner dermed de skadesvirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og uhensigtsmæssige belastninger kan give kroppen. Det kan du læse mere om HERFysiurgisk 

Massagen virker positivt på:

Få Fysiurgisk massage regelmæssigt

det giver øget velvære og mere overskud i hverdagen.

Du køre vel også din bil til service hos mekanikeren for at den kan blive ved med at starte når du skal bruge den. Nøjagtig det samme gælder din krop. Den skal også holdes ved lige hvis den skal fungere optimalt.

Får du massage Randers regelmæssigt vil du opleve øget velvære og overskud, både på det fysiske og mentale plan.

Der tales så meget om restitution, men mange glemmer, eller er ikke viden om at en vigtig del af restitutionen netop er fysiurgisk massage.

Fysiurgisk Massage kan med fordel kombineres med Sportsterapi.

Så kig forbi Sportsmassøren i Randers og oplev hvad regelmæssig fysiurgisk massage og behandling kan gøre for dig.

Kontakt mig på mobil 40512802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.