Graston Technique

MANUEL BEHANDLINGSTEKNIK

Graston technique (GT) er en unik, evidensbaseret form for Instrument assisted soft tissue mobilisation (IASTM)

Som registreret Graston teknikker har jeg mulighed for at behandle af bløddele effektivt. Denne manuelle behandlingsform kan bruges til at diagnosticere og behandle uregelmæssigheder i vævet og kan sagtens kombineres med andre behandlinger som f.eks. massage som du kan læse mere om HER

GT bruger specialdesignede instrumenter i rustfrit stål med unikke behandlingsflader og vinkler for effektivt at kunne indgå i manuel behandling af patienten. Brugen af GT instrumenternemkombineret med relevant øvelsesterapi resulterer i hurtigere smertefri bevægelse og funktion.

Læs studierne om den evidensbaserede form for (IASTM) 
her:

INSTRUMENT ASSISTED SOFT TISSUE MOBILISATION (IASTM):

Det betyder i al sin enkelthed at bruge et instrument til at behandle
eller mobilisere bløddelene. Dette bevirker et væsentligt reduceret stress på behandlerens hænder.

Mekanoterapi: Man udnytter en mekanisk kraft til at udløse en fysiologisk respons i cellen. Når cellen stimuleres mekanisk udløser det en biokemisk kædereaktion. Disse biokemiske reaktioner skal influere vækst, reparation og remodellering af vævets substans, struktur og kvalitet.

Bindevæv eller fascia er overalt i vores krop. Det er et fint væskefyldt tredimensionelt net af væv, der ligger rundt om f.eks. alle vores muskler som spindelvæv. Bindevævet er utrolig elastisk og tillader bevægelser i og omkring muskulaturen, når bindevævet er sundt og raskt. Bindevævet kan dog i takt med reduktion af væske i strukturerne danne bindinger (Crosslink formation) der reducerer mobiliteten imellem fibrene. Dette kan på længere sigt give bevægemæssige restriktioner og ændre vores sensoriske information fra vævet.

GRASTON TECHNIQUE ER MEGET MERE END BLOT IASTM:

Sådan forløber en Graston behandling:

EFFEKT AF IMMOBILISERING ELLER TRAUMER PÅ BINDEVÆV:

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.