Lændesmerter

Ondt i lænden – lyder det bekendt?

Mange døjer utroligt meget med lændesmerter, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt over lænden, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv. For selvom det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at lændesmerter kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

Hos Sportsmassøren kan du få hjælp til rygsmerter i lænden. Jeg har gennem de seneste fem år udviklet på teknikker fra min uddannelse og haft særligt fokus på at smertelindre og behandle skader. Også for dig, der har ondt i lænden. Jeg tilbyder Randers’ bedste massage og akut smertelindring.

Hjælp til ondt i ryggen

Rygsmerter kan være mange ting og opstå af forskellige årsager. Der er også flere former for ondt i ryggen, fx kan du have rygsmerter midt på ryggen, ondt i nederste del af ryggen eller ondt i ryg og lænd. Der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. For mange er voldsomme smerter i ryggen dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes en skade eller ømme muskler i ryggen. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af rygsmerter, så det ikke udvikler sig. Hvis du fx har muskelsmerter i ryggen, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed risikere en ny rygskade eller endnu flere smerter i ryggen lænden.

Bestil rygsmerter behandling i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din frie bevægelighed tilbage. Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden eller smerter i ryggen, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Sportsmassøren.

Har du problemer med din lænd?

Store smerter i lænden kommer ikke af ingenting. Måske har du en overbelastet lænd, der gør dig øm i lænden, når du sidder, står eller går. Oftest er lænden et meget ømt punkt, hvor smerter generer gennem mange af hverdagens stillinger og bevægelser. Jeg oplever rigtig mange med voldsomme gener, både på arbejde og derhjemme. De føler sig låst i smerterne, fordi de ikke kan udføre helt almindelige ting, uden at de skal ligge ned eller må ty til smertestillende. Og sådan bør det ikke være.

Lænde smerter kan være mange ting

Hvis du er i tvivl om, hvor alvorlige dine smerter er, kan du starte med at notere, hvor ondt i lænden du har på en skala fra 1-10, du kan også notere, hvor ofte du har ondt i ryggen over lænden. Det kan fx være med til at indikere, om dine problemer også har noget at gøre med ondt i rygmuskler. Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at ondt i ryggen lænden stammer fra et andet sted i kroppen, da kroppen netop er én helhed, hvor hver lille muskel kan påvirke de resterende. Derfor er det et godt sted at starte med en grundig undersøgelse, så vi sammen kan finde frem til årsagen. Herefter kan jeg trække på mine erfaringer med både dybdegående fysiurgisk massage, sportsmassage, wellness og bindevævsmassage.

Gør noget ved din lændesmerte

Ondt i lænden er ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med ondt i lænden i længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Sportsmassøren kan du bestille tid til lændesmerter behandling med priser fra kun 250 kr. til rygsmerter lænd.

Få bugt med dine lændesmerter i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerte i lænden.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.