Lændesmerter

For snart 3 år siden havde jeg klinik hos en stor Fysioterapeut i Randers, hvor jeg havde bemærket en ung mand der kom forbi hver uge.

På et tidspunkt blev jeg så nysgerrig at jeg spurgte ham hvorfor han kom så ofte …….. Det kunne jo være fordi at kaffen var god, eller pigerne i receptionen var søde😉

Det viste sig at han havde lændeproblemer som han havde døjet med et par år, og næsten ugentligt havde fået behandling for, men uden at der havde haft den store effekt.

Jeg tilbød ham at kigge på det for at se om jeg kunne gøre en forskel, og det kunne jeg …….. markant endda, og jeg fik efterfølgende en super dejlig anmeldelse fra den unge mand som du kan læse her:

Christian Caprani skriver:

Jeg har i dag fået behandling hos Sportsmassøren Ole Juul. Resultatet var mildest talt overvældende.

Min problematik er Diskusprotrusion i lænd, med nervepåvirkning.

I 2 år har jeg gået ugentlig til fys uden resultat. Jeg har prøvet kiropraktiker, ryghold mm. – uden mærkbar effekt. Ca. 45 min. hos Sportsmassøren, betød at jeg nu er lindret betydelig i smerter. Jeg kan nu bøje mig forover og nå mine tæer….. det er længe siden jeg kunne det sidst! Jeg kan desuden mærke forbedring i fleksibiliteten i ryggen, hvilket også er længe siden jeg har kunnet.

Sportsmassøren/Ole har mine varmeste anbefalinger. et plus er at Ole er en virkelig behagelig person.

Christian Caprani

Status for Christian er, at han stadigvæk har god effekt af den behandling, han fik hos Sportsmassøren for snart 3 år siden.

Går du og døjer med din lænd, skulder, nakke eller nogle helt andre problematikker, så book en tid og lad os kigge på det sammen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.