Lændesmerter

Få styr på dine lændesmerter. Hos Sportsmassøren har jeg stor succes og erfaring med lændesmerter. Mange af mine klienter har haft lændesmerter i lang tid, og har prøvet mange langvarige forløb hos andre behandlere uden den store effekt.

Hos Sportsmassøren går jeg ind og forsøger at finde årsagen til lændesmerten i stedet for at symptom behandle. Hvis mine behandlinger har effekt vil du kunne mærke det efter den første behandling, dermed ikke sagt at jeg kan fjerne dine lænden smerter på en behandling, men oftest er der en markant forbedring allerede efter den første behandling. Se evt. Anmeldelser på min hjemmeside www.sportsmassøren.com hvor klienterne skriver om deres oplevelse.

Hos Sportsmassøren bruger jeg nogle andre teknikker end f.eks fysioterapeuter og kiropraktorer gør, der har vist sig at være meget effektive i forhold til smertebehandling og smertelinding.

Så hvis du gerne vil af med dine lændesmerter syntes jeg du skulle booke en tid hos mig, og se om vi kan gøre noget ved det.

Du er også velkommen til at kontakte mig på 40512802 for at høre om jeg tænker at jeg kan hjælpe dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.