Massage Randers

Professionel massage i randers hvis du er træt af at have ondt i dine muskler

Professionel massage i randers, kunne være løsningen

hvis du lider af spændingshovedpine og er træt og uoplagt. Har du prøvet alle mulige behandlinger og gode råd, men intet har hjulpet. Så vil Jeg helt klart anbefale en gang massage og behandling hos Randers Massage & Sportsklinik. Mine massage behandlinger er nogle af de bedste og mest effektive behandlingsformer mod ømme muskler og led, du kan få i Randers., og hvis massagen ikke er nok til at få styr på eventuelle problematikker, har jeg mange andre teknikker jeg kan bruge til at få dig på højkant igen.

Her kan du både få Fysiurgisk massage, Sportsmassage, Bindevævsmassage – Welnessmassage og Firmamassage, hvis du trænger til at komme ned i gear og slappe af. Jeg benytter mig ofte af den populære sportsmassage hvis du har myoser, skader o.lign. da det er en meget effektiv massageform. 

Den fysiurgisk massage benytter jeg i forbindelse med skader osv. hvor der fokuseres på enkelte muskelområder.

Disse former for massage er meget alsidige massageformer, hvor jeg har fokus på det fysiske i form af kroppens anatomi. Mit kendskab til musklernes udspring og hæfte samt uddannelse i skadesbehandler, gør at jeg kan lokalisere og behandle dine problematikker hurtigere end en almindelig massør kan. 

Jeg kan på baggrund af mine mange uddannelser, kombinerer den teoretisk viden om kroppen med mine praktiske erfaringer, dels fra idrætsverdenen og min mangeårige erfaring indenfor faget, til at hjælpe dig bedst muligt videre.

Udover at yde massagebehandlinger i Randers, behandler jeg top atleter fra div. landshold og Team Danmark som kigger ind i klinikken, når de har behov for effektive behandlinger.

I min Massage i Randers arbejdes der dybdegående i vævet og i muskulaturen, for at forebygge og behandle overbelastninger, muskelspændinger og muskelskader, samtidig med at jeg for blødt dit bindevæv op, så det bliver blødt og smidig igen.

Min Massage i Randers har fokus på bevægeapparatet og har til formål at få muskler, led og sener til at fungere optimalt igen. Behandlingsformen fjerner dermed de skadesvirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og uhensigtsmæssige belastninger kan give kroppen.

Så skal du ha massage i Randers kommer du ikke udenom Sportsmassøren Randers Massage & Sportsklinik.i 

professionel Massage randers virker positivt på:

Få professionel massage randers regelmæssigt

det giver øget velvære og mere overskud i hverdagen.

Du køre vel også din bil til service hos mekanikeren for at den kan blive ved med at starte når du skal bruge den. Nøjagtig det samme gælder din krop. Den skal også holdes ved lige hvis den skal fungere optimalt.

Får du massage regelmæssigt vil du opleve øget velvære og overskud, både på det fysiske og mentale plan.

Der tales så meget om restitution, men mange glemmer, eller er ikke viden om at en vigtig del af restitutionen netop er massage, uanset om det er sportsmassage, fysiurgisk massage eller de/stress massage.

Massage Randers kan med fordel kombineres med Sportsterapi.

Så kig forbi Sportsmassøren i Randers og oplev hvad regelmæssig massage Randers og behandling kan gøre for dig.

Kontakt mig på mobil 40512802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Anmeldelser

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.