massage Randers

HER BEHANDLER JEG PROFESSIONELLE OG ALLE ANDRE PROFESSIONELT

FÅ PROFESSIONEL MASSAGE AF UDDANNET MASSØR

Er du blandt de ca.25% af Danmarks befolkning der dagligt går rundt og døjer med smerter og spændinger i kroppen?

Vidste du at ondt i lænd og skulder ofte kan hænge sammen med spændingShovedpine og/eller sovende fingre?

Du sidder måske lige nu og er en af de 10% af befolkningen der oplever disse smerter og symptomer. 

Det kan der i langt de fleste tilfælde forholdvis hurtigt gøres noget ved, og det kan jeg hjælpe dig med af få styr på.

Over 95% af min klienter oplever ofte allerede efter første behandling markant bedring uanset om der er tale om spændinghovedpine, kæbespændinger, sovende fingre, iskiassmerter eller lændesmerter mm.

Her får du uden tvivl den bedste massage og behandling du kan få i Randers

Massage Randers

Uanset om du søger en massør til wellnessmassage, fysiurgisk massage eller sportsmassage vil et besøg hos Sportsmassøren i Randers være det perfekte valg til dig. Jeg ved hvad du behøver, og jeg kan og vil hjælpe dig.

Min lille klinik ligger i Gudenåcentret i Randers hvor bussen holder lige udenfor døren og er du i bil, er der 2 timers gratis parkering, Derudover er der også en elevator der går lige til døren.

Mine behandlinger er meget populære og jeg har bla. klienter der tager den lange vej fra Odense og Tåsinge for at blive behandlet. 

Til dagligt behandler jeg alle lige fra tidligere verdensmestre, landholdsatleter og andre elitesportsfolk, til tømmeren eller kontordamen der har gener efter hårdt fysisk arbejde eller dårlige arbejdsstillinger.

MASSAGE OG BEHANDLINGER

Udover at få massage kan du få behandlinger her der ofte viser sig at have meget større effekt end dem du kan få i bla. Fysioterapien og Osteopati. Mange af mine klienter har tidligere gået i lange behandlingsforløb hos en Fysioterapeut Randers eller en Osteopat Randers inden de  kommer hos mig, og ofte viser det sig at jeg kan gøre en forskel, allerede efter første besøg,

Hemmeligheden bag den forholdsvise høje succesrate, skyldes at jeg udover at være uddannet  fysiurgisk massør og Sportsmassør og Sportsterapeut, også er efteruddannet ved en af Danmarks dygtigske fysioterapeuter og en amerikansk kiropraktiker med speciale i idrætsskader.

Så jeg kan som massør og behandler. tilbyde en komplet behandling fra start af. 

Derfor er min massage Randers og behandling ofte være mere effektiv end, det massage du kan få hos andre massører og fysioterapeuter i Randers..

Jeg har lidt af migræne i 23 år og er blevet invalidepensionist pga. af det. Jeg har prøvet alt og ingen har kunnet hjælpe mig. Så var jeg ved Sportsmassøren i dag. Det var den bedste oplevelse nogensinde. ALDRIG har jeg følt mig så afslappet og godt tilpas/fri af smerter efter en behandling. Jeg føler en evig taknemmelighed, og jeg kan kun anbefale et besøg hos Sportsmassøren.

Tina Mikkelsen

Er Massage sundt for mig?

Uanset om du “bare” vil ha en gang nakkemassage, bindevævsmassage, helkropsmassage. rygmassage eller en dybdegående/fysiurgisk massage, er massage sundt for dig.
 

Massage har en række smertelindrende virkninger og kan reducere indtagelsen af smertestillende medicin.

Massage øger blodgennemstrømningen i kroppen, så affaldsstofferne hurtigere bliver udskilt, og derved reduceres muskelømhed og spændinger i kroppen.
 

Er der bivirkninger efter en massage behandling?

Det kan der være. I nogle tilfælde vil du kunne opleve lidt ubehag efter en massagebehandling, og i sjældne tilfælde vil du kunne opleve influenzalignende symptomer, men ellers er der ingen bivirkninger ved massage.

Er fysiurgisk massage og Wellness massage det samme?

Det korte svar er nej. Wellness massage er en massage hvor der masseres med blide og bløde teknikker, som har en afslappende og afstressende effekt, hvorimod Fysiurgisk massage, også kaldt dybdegående massage, er en massageform hvor man går i dybden af vævet, samt udspænding og stræk af sener og muskler.

Så wellness massagen er til hvis man “bare” vil ha` dejlig og afstressende oplevelse, hvorimod den fysiurgiske massage, samt sportsmassage er en mere funktionel massageform.

 Derfor skal du vælge mig som din massør og behandler.

Som en af de mest erfarende massører i Randers, specielt indenfor sportsmassage, tilbyder jeg behandlinger der kan hjælpe dig til at få mere energi og slippe af med træthed som tynger dig i det daglige, til rygsmerter, lændesmerter, strålesmerter, sovende fingre, nakkespændinger, hovedpine og forhøjet stress niveau mm. med professionel behandling og Massage i Randers.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.