Massage Randers

Få Professionel massage i randers hvis du er træt af at have ondt i dine muskler

Professionel massage Randers, kunne være løsningen

Er du i blandt de 25% af Danmarks befolkning der dagligt går og døjer med smerter og spændinger i kroppen? Du sidder måske og er en af de 10% af befolkningen der oplever smerter og ondt i nakken lige nu? Det kan der i langt de fleste tilfælde gøres noget ved, og det kan jeg hjælpe dig med at få styr på.

Over 95% af mine klienter, oplever ofte allerede efter første behandling markant bedring, uanset om der er tale om migræne eller et løbeknæ. Hemmeligheden bag den forholdsvise høje succesrate, skyldes at jeg udover at være massør og kropsterapeut  for professionelle atleter, også er efteruddannet ved en fysioterapeut og kiropraktiker, så jeg kan tilbyde en komplet behandling fra start af.

Forskellige behandlingsmetoder

Massage i Randers

Er massage sundt for mig?
Jeps… Massage har en række smertelindrende virkninger og kan reducere indtagelsen af smertestillende medicin.
Massagen øger blodgennemstrømningen i kroppen, så affaldstofferne hurtigere bliver udskilt, og derved reduceres muskelømhed og spændinger i kroppen.
Er der bivirkninger efter en massagebehandling?

Jeps… Det kan der være. I nogle tilfælde vil du kunne opleve lidt ubehag efter en massagebehandling, og i sjældne tilfælde vil du kunne opleve influenzalignende symptomer.

 Derfor skal du vælge mig som din massør og behandler.

Jeg kan hjælpe dig til at få mere energi og slippe af med træthed som tynger dig i det daglige, til rygsmerter, lændesmerter, strålesmerter, sovende fingre, nakkespændinger, hovedpine og forhøjet stress niveau mm. med professionel behandling og Massage i Randers.

stress & massage

Har du, eller en du kender symptomer på stress, ligesom 80% af den danske befolkning

Har du en travl og stressende hverdag hvor det er svært at nå det hel, og tingende nemt kan virke uoverskuelige?

Den stress du oplever der, kan nemt sætte sig i kroppen, og det viser sig ofte som symptomer som hovepine, læneproblemer eller andre ømheder i kroppen.

De symptomer kan jeg være med til at afhjælpe med kropsterapi behandlinger som jeg er efteruddannet i ved Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus. Derudover har jeg 20 års erfaring indenfor psykiatrien, og er uddannet pædagog, coach, terapeut og mentor, hvilket er med til at du vil opleve en mere komplet behandling, der er beroligende for både krop og sjæl.

Få professionel sportsmassage randers

er der forskel på fysiurgisk massage og sportsmassage

Det korte svar er JA, selvfølgelig er der det, og folk der siger andet ved ikke hvad de snakker om. Men grudlæggende er massage massage.

Forskellen på de 2 massageformer er at i sportsmassage bruges der andre greb, mobilisering og udstrækningsteknikker du ikke vil opleve ved fysiurgisk massage.

Derudover er der også forskel på om massagen bliver givet før, under eller efter aktivitet. Hos Sportsmassøren bruges der primært sportsmassage da det er den mest effektive massageform af de to

Er du professionel atlet, eller dyrker du meget sport, så kan sportsmassage være noget for dig.

En professionel Sportsmassør ved hvad dit behov er ud fra hvilken sportsgrene du udøver, og sådan en er jeg, og har rigtig meget erfaring på området.

Sportsmassage hjælpe kroppen til at restituere hurtigere, end andre massageformer gør.

Sportsmassage kan være med til at forbygge skader ved at stimulere de forskellige muskler og led.

Er skaden sket kan sportsmassage være med til at behandle skaden hurtigt og effektivt.

Sportsmassage stimulere led og muskler ved dybdegående påvirkninger, sætter gang i blodomløbet og udløser beroligende hormoner, der får musklerne til at slappe af.

Sportsmassage er for alle og ikke kun for professionelle idrætsudøvere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.