Massage Randers

Få Professionel massage randers hvis du er træt af at have ondt i dine muskler

Professionel massage Randers, kunne være løsningen

Jeg har lidt af migræne i 23 år og er blevet invalidepensionist pga. af det. Jeg har prøvet alt og ingen har kunnet hjælpe mig. Så var jeg ved Sportsmassøren i dag. Det var den bedste oplevelse nogensinde. ALDRIG har jeg følt mig så afslappet og godt tilpas/fri af smerter efter en behandling. Jeg føler en evig taknemmelighed, og jeg kan kun anbefale et besøg hos Sportsmassøren ⭐⭐⭐⭐⭐

Tina Mikkelsen

Er du i blandt de 25% af Danmarks befolkning der dagligt går og døjer med smerter og spændinger i kroppen? Som en af de bedste massører og behandlere i Randers, kan en gang massage Randers eller behandling hos mig, hurtigt afhjælpe disse problematikker.

Du sidder måske og er en af de 10% af befolkningen der oplever smerter og ondt i nakken lige nu? Det kan der i langt de fleste tilfælde gøres noget ved, og det kan jeg som massør, hjælpe dig med at få styr på.

” Kæmpe anbefaling og fem stjerner fra mig, efter at ha´ fået et hold i nakken og kureret på 2 gange. Jeg har før haft hold i nakken og skulle have mange behandlinger ved kiropraktoren før jeg var klar igen”


Kirsten Jensen⭐⭐⭐⭐⭐

 Over 95% af mine klienter, oplever ofte allerede efter første behandling markant bedring, uanset om der er tale om migræne, spændingshovedpine, hold i nakke eller lænd, et løbeknæ, tennisalbue eller noget helt tredje.

Her får du den bedste massage i Randers

Uanset om du søger en massør til wellnessmassage, fysiurgisk massage eller sportsmassage vil et besøg hos Sportsmassøren i Randers være det perfekte valg til dig. Jeg ved hvad du behøver, og jeg kan og vil hjælpe dig.

Hemmeligheden bag den forholdsvise høje succesrate, skyldes at jeg udover at være uddannet  fysiurgisk massør og Sportsmassør og Sportsterapeut, også er efteruddannet ved en af Danmarks dygtigske fysioterapeuter og en amerikansk kiropraktiker med speciale i idrætsskader.

Så jeg kan som massør og behandler. tilbyde en komplet behandling fra start af. Derfor er min massage og behandling ofte være mere effektiv end, det massage du kan få hos andre massører og fysioterapeuter i Randers..

Forskellige Massage & Behandlingsmetoder

Massage Randers
Er massage sundt for mig?
Uanset om du “bare” vil ha en gang nakkemassage, bindevævsmassage, helkropsmassage. rygmassage eller en dybdegående/fysiurgisk massage, er massage sundt for dig.
 

Massage har en række smertelindrende virkninger og kan reducere indtagelsen af smertestillende medicin.

Massagen øger blodgennemstrømningen i kroppen, så affaldsstofferne hurtigere bliver udskilt, og derved reduceres muskelømhed og spændinger i kroppen.
 
Er der bivirkninger efter en massagebehandling?

Det kan der være. I nogle tilfælde vil du kunne opleve lidt ubehag efter en massagebehandling, og i sjældne tilfælde vil du kunne opleve influenzalignende symptomer, men ellers er der ingen bivirkninger ved massage.

 Derfor skal du vælge mig som din massør og behandler.

Som en af de mest erfarende massører i Randers, specielt indenfor sportsmassage, tilbyder jeg behandlinger der kan hjælpe dig til at få mere energi og slippe af med træthed som tynger dig i det daglige, til rygsmerter, lændesmerter, strålesmerter, sovende fingre, nakkespændinger, hovedpine og forhøjet stress niveau mm. med professionel behandling og Massage Randers.

FÅ RIGTIG SPORTSMASSAGE I RANDERS AF UDDANNET SPORTSMASSØR

ER DER FORSKEL PÅ FYSIURGISK MASSAGE OG SPORTSMASSAGE

Det korte svar er JA, selvfølgelig er der det, og folk der siger andet ved ikke hvad de snakker om. Men som både uddannet Sportsmassør og Fysiurgisk Massør, og måske en af de massører i Randers der har den størst og bredeste erfaring indenfor sportsmassage, da jeg til dagligt massere professionelle atleter, kender jeg udmærket til forskellen. Men grudlæggende er massage, massage

Forskellen på de to massageformer er, at i Sportsmassage bruges der andre greb, mobilisering og udstrækningsteknikker du ikke vil opleve ved  Fysiurgisk massage. Jeg vil komme med den påstand at sportsmassagen er den mest effektive massageform af sportsmassage og dybdegående fysiurgisk massage.

Derudover er der også forskel på om massagen bliver givet før, under eller efter aktivitet. Hos Sportsmassøren bruges der primært sportsmassage da det er den mest effektive massageform af de to.

Er du professionel atlet, eller dyrker du meget sport, så er sportsmassage noget for dig. 

En professionel Sportsmassør ved hvad dit behov er ud fra hvilken sportsgrene du udøver, og sådan en er jeg, og har rigtig meget erfaring på området.

Sportsmassage hjælpe kroppen til at restituere hurtigere, end andre massageformer gør.

Sportsmassage kan være med til at forbygge skader ved at stimulere de forskellige muskler og led.

Er skaden sket kan sportsmassage være med til at behandle skaden hurtigt og effektivt.

Sportsmassage stimulere led og muskler ved dybdegående påvirkninger, sætter gang i blodomløbet og udløser beroligende hormoner, der får musklerne til at slappe af.

Så vil du ha` kvalitets massage Randers skal du komme til mig.

Sportsmassage er for alle, og ikke kun for professionelle idrætsudøvere.

Få din næste massage hos en erfaren massør. Der er forskel.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.