Om mig

Lidt om mig - Fra massage til behandling

ER DU TRÆT AF AT HAVE ONDT?

Har du prøvet ALT uden effekt og intet har hjulpet?

Kan du nikke genkendende til ovenstående så læs videre herunder.

Mit navn er Ole Juul, og jeg er indehaver og behandler af Sportsmassøren – Randers Massage & Sportsklinik, som ligger i Gudenåcentret i Randers.

Ud over at tilbyde forskellige massageformer som Fysiurgisk Massage, Sportsmassage og bindevævsmassage, tilbyder jeg også skadesbehandling.

Jeg har de sidste 4 år brugt megen tid på at sammensætte og udvikle teknikker fra mine uddannelser, der ofte har vist sig at have meget større og hurtigere effekt end traditionelle massage og fysioterapeut behandlinger har. Specielt når de bliver kombineret i EN behandling, og i den forholdsvise korte tid jeg har haft klinikken i Randers har jeg hjulpet rigtig mange klienter med bla. lænde og skulderproblemer, der ofte har gået hos andre behandlere i lange forløb uden effekt. Det kan du læse lidt mere om HER

Til dagligt behandler jeg alle lige fra professionelle elite atleter til Hr. og Fru Jensen, der døjer med f.eks nakkeproblemer på grund af dårlige arbejdsstillinger mm.

Min baggrund for at åbne Randers Massage & Sportsklinik

Jeg åbnede Sportsmassøren i Randers i 2017. Tanken var dengang at det bare skulle være en massageklinik, hvor folk kunne komme og få løsnet op i kroppen med en gang massage Randers. Men jeg fandt hurtigt ud af at der var et større behov end det, og derfor har jeg brugt meget tid på at efteruddanne mig indenfor forskellige behandlingsteknikker, som bla. også anvendes indenfor fysioterapi og kiropraktik, så jeg kan tilbyde en HEL behandling, hvor der i stedet for kun at behandles på symptomet, også behandles på årsagen, da jeg helst ser at vi ikke mødes for tit.

I dag behandler jeg alt lige fra Lupus og fibromyalgi patienter, til eliteidrætsudøvere fra danske landshold mm. og er samarbejdspartner med en af Danmarks førende udbydere indenfor sundhed og velvære Cityfys.

Behandlinger

Jeg kan tilbyde dig behandlinger hvor du meget ofte vil mærke en markant bedring med det samme, uanset om det drejer sig om iskiassmerter – kæbespændinger – ryg, skulder og nakkeproblemer, knæproblemer mm. og jeg har meget ofte stor succes med klienter der har prøvet ALT, uden mærkbar effekt. Jeg oplever at få flere og flere klienter der har gået hos fysioterapeuter i lange forløb uden den store effekt, og det har jeg i mange tilfælde kunne ændre på allerede første gang de har besøgt klinikken.

Så er du i den situation at du har ondt og har prøvet ALT, vil jeg anbefale dig at prøve at tager kontakt til mig, for jeg kan med stor sandsynlighed hjælpe dig, lige som jeg har hjulpet rigtig mange andre klienter til at få en normal hverdag igen.

Derudover er jeg også uddannet NLP Coach, Sportscoach og Kognetiv mentor. Så hvis du har en stresset hverdag, eller er så uheldig at være stressramt, kan jeg tilbyde dig hjælp til dette igennem samtaleterapi kombineret med kropsterapi, der har en afslappende effekt på krop og sind.

Min erfaring er DIN garanti for kvalitet, og jeg kan hjælpe dig.

Massage Randers
Sportsmassør & Kropsterapeut Ole Juul

CV:

Derfor skal du vælge mig som din behandler

Mine behandlinger har meget ofte større effekt end almindelige behandlinger har, da jeg i kraft af mine uddannelser har mulighed for at kombinere dem i massage og skadesbehandling.  Dvs. at du i de fleste tilfælde bliver hurtigere klar igen, end du ville gøre efter almindelige behandlinger hos en massør, fys. eller kiropraktor, og hvem vil ikke gerne det, da det er både tidsbesparende og meget ofte billigere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.