Om mig

Lidt om mig - Fra massage til behandling

Jeg hedder Ole Juul, og er indehaver af Sportsmassøren – Randers Massage & Sportsklinik som ligger i Randers  

Jeg åbnede Sportsmassøren i Randers i 2017.  Tanken var dengang at det bare skulle være en massageklinik, hvor folk kunne komme og få løsnet op i kroppen med  en gang massage Randers. Men jeg fandt hurtigt ud af at der var et større behov end det, og derfor har jeg brugt meget tid på at efteruddanne mig indenfor forskellige behandlingsteknikker, som bla. også anvendes indenfor fysioterapi og kiropraktik, så jeg kan tilbyde en HEL behandling, hvor der istedet for kun at behandles på symptomet, også behandles på årsagen, da jeg helst ser at vi ikke mødes for tit.

I dag behandler jeg alt ligefra Lupus og fibromyalgi patienter, til eliteidrætsudøvere fra danske landshold mm.

Jeg kan tilbyde dig behandlinger hvor du meget ofte vil mærke en markant bedring med det samme, uanset om det drejer sig om iskassmerter – kæbespændinger – ryg, skulder og nakkeproblemer, knæproblemer mm. og jeg har meget ofte stor succes med klienter der har prøvet ALT, uden mærkbar effekt.

Så er du i den situation at du har ondt og har prøvet ALT, vil jeg anbefale dig at prøve at tager kontakt til mig, for jeg kan med stor sandsynlighed hjælpe dig, lige som jeg har hjulpet rigtig mange andre klienter til at få en normal hverdag igen.

Derudover er jeg også uddannet NLP Coach, Sportscoach og Kognetiv mentor. Så hvis du har en stresset hverdag, eller er så uheldig at være stressramt, kan jeg tilbyde dig hjælp til dette igennem samtaleterapi kombineret med kropsterapi, der har en afslappende effekt på krop og sind.

Min erfaring er DIN garanti for kvalitet, og jeg kan hjælpe dig.

Massage Randers

CV:

Mine behandlinger har meget ofte større effekt end almindelige behandlinger har, da jeg i kraft af mine uddannelser har mulighed for at kombinere dem i massage og skadesbehandling.  Dvs. at du i de fleste tilfælde bliver hurtigere klar igen, end du ville gøre efter almindelige behandlinger hos en massør, fys. eller kiropraktor, og hvem vil ikke gerne det, da det er både tidsbesparende og meget ofte billigere.

anmeldelser

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.