Om mig

Lidt om mig

Mit navn er Ole Juul, og jeg er indehaver og behandler af Sportsmassøren – Randers Massage & Sportsklinik, som ligger i Gudenåcentret i Randers.

Ud over at tilbyde forskellige massageformer som dybdegående Fysiurgisk Massage, Sportsmassage, Wellness og Bindevævsmassage, tilbyder jeg også skadesbehandling, og har bla. specialiseret mig i Akut Smertelindring.  

Jeg har de sidste 5 år brugt megen tid på at sammensætte, og udvikle teknikker fra mine uddannelser, der ofte har vist sig at have meget større og hurtigere effekt end traditionelle massage og behandlinger har

Mine Klienter

Mine klienter har ofte gået hos andre behandlere i det autoriserede sundhedsvæsen bla. fysioterapi` en, i meget lange behandlingsforløb uden at ha` oplevet større effekt. Det kan du læse lidt mere om HER

Til dagligt arbejder jeg og behandler jeg alle, lige fra nogle af Danmarks bedste professionelle elite atleter, til Hr. og Fru Jensen, der døjer med f.eks Covid19 senfølger, så som nakke og lændeproblemer, på grund af dårlige arbejdsstillinger mm. 

DU kan læse lidt om min massage her

Fibromyalgi og Lupus patienter er også meget velkommen i klinikken hvor mine behandlinger ofte har vist sig at ha` rigtig god effekt med at lindre symptomerne.

Derudover er jeg samarbejdspartner med en af Danmarks førende og største udbydere indenfor sundhed og velvære Cityfys, hvor vi bla. andet tilbyder meget fleksible virksomhedsordninger til dine medarbejdere.

Min baggrund for at åbne Randers Massage & Sportsklinik

Jeg åbnede Sportsmassøren i Randers i 2017. 

Jeg har i mange år selv været en meget aktiv idrætsudøver og budt kroppen uanede mængder af belastning, uden at tænke over konsekvensen af det. Med den viden jeg sidder med i dag, kunne resultaterne nok ha` set lidt anderledes ude til trods for et par danske mesterskaber og en invitation til VM.

Jeg oplevede alt for ofte at rende ind i skader, og ende hos en fysioterapeut, der alligevel ikke rigtig kunne hjælpe mig. 

Det der slog hovedet på sømmet blev da jeg havde fået en voldsom skade i min skulder og endte ved en fysioterapeut der påstod at jeg bare skulle lave nogle øvelser, så skulle jeg nok blive fitt igen. Problemet var bare at jeg ikke kunne udføre de øvelser, men det ville fysioterapeuten ikke høre på. 

Fysioterapeuten sagde at det var fordi jeg var for slap jeg havde fået skaden. 

Jeg kontaktede min læge og bad om at blive scannet, hvilket jeg blev, og resultatet var at jeg havde rykket min Rotatorcuff delvis af, så lægerne kunne godt forstå at jeg havde ondt. 

Jeg blev indstillet til operation, og i dag køre det bare som det skal. 

Man må godt være lidt kritisk

Havde jeg valgt at høre på fysioterapeuten var det eneste jeg havde fået ud af det, ud over at bruge en masse penge hos dem, været at jeg skulle stoppe med at træne, da deres behandling ikke ville kunne ha løst min problematik.

Det satte nogle tanker i gang hos mig, da jeg mente at der var der plads til forbedring. Så i dag er jeg endt op hvor jeg er, og behandler eliteatleter, motionister, håndværkeren, kontormussen mm.

Når du kommer ind til mig tager vi en snak om hvad der er dine udfordringer, og alt efter hvad du fortæller tager vi udgangspunkt i dette. Det kan også være at jeg fortæller dig allerede der, at jeg ikke kan hjælpe dig.

Men hvis dette skulle vise sig at være tilfældet vil jeg være behjælpelig med at guide dig videre i systemet, så du kan få den hjælp der skal til, før du kan få en normal hverdag igen.

Så hos mig vil du ikke opleve at du skal komme flere gange før jeg evt. fortæller dig at jeg ikke kan hjælpe dig, lige som du kan risikere andre behandlere gør.

Hos mig får du nemlig klar besked, og behandlinger der virker.

Behandlinger

Jeg kan tilbyde dig behandlinger hvor du meget ofte vil mærke en markant bedring med det samme, uanset om det drejer sig om iskiassmerter – kæbespændinger – ryg, skulder og nakkeproblemer, knæproblemer mm. og jeg har meget ofte stor succes med klienter der har prøvet ALT, uden mærkbar effekt. 

Jeg oplever at få flere og flere klienter der har gået hos f.eks. fysioterapeuter i lange forløb uden den store effekt, og der har jeg i mange tilfælde kunne gøre en forskel på, allerede efter første gang de  besøger klinikken.

Så er du i den situation at du har ondt og har prøvet ALT, vil jeg anbefale dig at prøve at tager kontakt til mig, for jeg kan med sandsynlighed hjælpe dig videre, lige som jeg har hjulpet rigtig mange andre klienter til at få en normal hverdag igen.

Derudover er jeg også uddannet NLP Coach, Sportscoach og Kognetiv mentor. Så hvis du har en stresset hverdag, eller er så uheldig at være stressramt, kan jeg tilbyde dig hjælp til dette igennem samtaleterapi kombineret med kropsterapi, der har en afslappende effekt på krop og sind.

 

Min erfaring er DIN garanti for kvalitet, og jeg kan hjælpe dig.
Derfor skal du vælge mig som din behandler

Mine behandlinger har meget ofte større effekt end almindelige behandlinger har, da jeg i kraft af mine uddannelser har mulighed for at kombinere dem i massage og skadesbehandling.  Dvs. at du ofte vil opleve at blive hurtigere klar igen, end du ville gøre efter almindelige massage eller behandlinger hos en fys. eller massør, og hvem vil ikke gerne det. Det er både tidsbesparende, og meget ofte billigere i længden.

Massage Randers
Sportsmassør & Kropsterapeut Ole Juul

CV:

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.