Referencer

Kan kun give Ole Juul den varmeste anbefaling. Han er meget passioneret i hans arbejde, som han gør yderst tilfredsstillende hver gang jeg er der nede ved ham. Som i øvrigt er en del gange efterhånden.
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg følte mig i gode hænder med det samme hos Ole. Han gik systematisk igang med at lokalisere problemet og arbejdede sig professionelt frem til problemet var løst.
Jeg har altid trænet på højeste niveau. Bla har jeg været verdensmester i fridykning og sat flere verdensrekorder, så jeg vil mene, at jeg kender min krop, og når den er i gode hænder.

Ole får mine varmeste anbefalinger.
⭐⭐⭐⭐⭐

Kæmpe anbefaling og fem stjerner fra mig, efter at have fået et hold i nakken og kureret på 2 dage. Jeg har før haft hold i nakken, og skulle have mange behandlinger ved kiropraktoren før jeg var klar igen.⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk både professionelt og personligt.
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har nu været ved Ole nogle gange, og det er en fantastisk følelse, når man er færdig.
Ole holder mig klar til at give den fuld skrald på styrketræningen og hele vejen til bodybuilding konkurrencen start næste år.
Han ved, hvad han laver det er helt sikkert.
Både til den almindelige, og til atleten.
Ser frem til næste gang min ven. ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har idag fået en behandling hos sportsmassøren. Resultatet er mildest talt overvældende!
Min problematik, er diskusprotrusion i lænd, med nerve påvirkning.
I 2 år har jeg gået til fys ugentligt, uden effekt. Jeg har prøvet kiropraktor, ryghold osv – uden mærkbar effekt. Ca 45 min. Hos sportsmassøren betød, at jeg nu er lindret betydeligt i smerter, kan bøje mig forover og nå mine tæer… det er længe siden jeg kunne det sidst! Jeg kan desuden mærke forbedring i fleksibiliteten i ryggen, hvilket også er længe siden jeg kunne.
Sportsmassøren/ Ole, har mine varmeste anbefalinger! Et plus er, at Ole er en virkelig behagelig person.
⭐⭐⭐⭐⭐

Altid professionel, altid i godt humør, hjælper altid. ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har lupus, ledegigt og deforme hofter og et gammelt brud på rygsøjlen, jeg kunne ikke være til for smerter, men efter behandlingen med kopper så kan jeg nu rettet mig op igen og går derfra med et kæmpe smil.
jeg har kun positivt at sige, kan stærkt anbefales.
⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk 👍🏻
Er lige blevet behandlet for en Barkers cyste. Mit ben snurrer og er fuldstændig smertefrit.
Det hele værd ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har døjet med ryggen flere år. Der klarede Ole lige over et par gange. Kan slet ikke rose manden nok 👍. kanon arbejde og en behagelig mand.
⭐⭐⭐⭐⭐

Kyndige hænder,,og fantastisk selskab,,, lige den rette opskrift for overbelastede led.
⭐⭐⭐⭐⭐

Man er i fantastiske hænder hos Ole. Ole sammensætter en behandling, som passer til ens behov.
Jeg har selv prøvet recovery boots, cupping og massage. Det kan varmt anbefales.
⭐⭐⭐⭐⭐

Kan virkelig anbefale et besøg hos Ole
Har i 6 måneder gået med en “kold” skulder efter et slag og samme tid en en overbelastning. Har forsøgt om andre kunne hjælpe mig inden jeg blev anbefalet et besøg hos Ole med det resultat at jeg i dag kan bruge min arm fuld ud og er i fuld gang med genoptræning.
⭐⭐⭐⭐⭐

Kan varmt anbefale Ole behandlinger. Jeg har døjet med rygproblemer i halvandet år som har forhindret aktiv livsstil og begrænsninger i min dagligdag. Men efter bare 3 behandlinger har jeg mærket markante fremskridt hvilket gør min dagligdag nu ikke er hæmmet og jeg så småt har været i stand til at påbegynde sport igen.
⭐⭐⭐⭐⭐

Seriøs og dygtig behandler med styr på sit kram. Vil til hver en tid anbefale Ole.
⭐⭐⭐⭐⭐

Tak til Sportsmassørenfor at holde min krop klar til weekenden, hvor jeg repræsentere det danske bokselandshold endnu engang til en stærk turnering i Finland.
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kom til Sportsmassøren grundet ømheder, og en lænd der for mig føltes låst og fast. Ole behandlede mig, og her 4 dage efter oplever jeg ingen ømheder, tværtimod. Jeg oplever mere bevægelighed og en lænd der igen er til at have med at gøre. For mig har det virkeligt hjulpet på min krop. Så mangler du et sted at få hjælp til dine skavanker, eller blot en gang massage, så er mine varmeste anbefalinger hermed sendt videre.
⭐⭐⭐⭐⭐

Efter et overfald for snart 6 år siden, har jeg haft daglig hovedpine og lægens svar var “lær at leve med det”, men efter 2 gange RAH behandlinger hos Sportsmassøren, er 99% af hovedpinen væk og energien er ligeså stille ved at vende tilbage.
Tak for hjælpen Ole Juul.
⭐⭐⭐⭐⭐

Fik behandlet min acillessene i fredags, efter 1.5 år med smerter og det gav super positiv effekt med det samme⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har jeg fået RAH behandling i dag.
For første gang i 5 år har jeg kunnet bevæge mit hovede fra side til side, uden forskel og begrænsninger, fået hagen ned på brystet og bøje hovedet bagover uden smerter. Mine skulder sad næremest oppe ved ørene, og da jeg gik derfra, var det som om at de var blevet trykket helt ned hvor de burde være
Jeg har haft det fantastisk hele dagen og ikke spist smertestillende. Kan på det varmeste anbefale Sportsmassøren.
⭐⭐⭐⭐⭐

Tak til Sportsmassøren for at holde min krop i tip top stand.
⭐⭐⭐⭐⭐

Kæmpe anbefaling herfra også. Efter kun EN behandling ved Ole sluttede daglige lændesmerter, et problem som havde varet siden november. Kæmpe fremgang efter besøget. TAK Ole
⭐⭐⭐⭐⭐

Grundet træning og et helt liv i flyttebranchen, så kan kroppen godt brokke sig til tider. Har været forbi Ole et par gange med div. skader, og hånden på hjertet, den mand imponerer HVER gang. Allerede ved første besøg er der enorm forandring.
Ærligt, manden er sgu genial. Er “desværre” ikke sidste gang jeg kommer hos Ole, men det bliver klart 10/10 herfra, og de varmeste anbefalinger.
⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har lidt af migræne i 23 år og er blevet invalidepensionist pga. af det. Jeg har prøvet alt og ingen har kunnet hjælpe mig, så jeg var hos Sportsmassøren i dag. Det var den bedste oplevelse nogensinde. ALDRIG har jeg følt mig så afslappet og godt tilpas/fri af smerter efter en behandling. Jeg føler en evig taknemmelighed, og jeg kan kun anbefale et besøg hos Sportsmassøren.
⭐⭐⭐⭐⭐

Har lige fået en god gang massage af min nakke, skulder og ryg, som var ømme af arbejdsdagene. Kan kun anbefale en behandling hos Ole, som altid er venlig og kompetent.
⭐⭐⭐⭐⭐

Så blev ferien startet igang med en tur på briksen. Min krop trængte virkelig til at blive løsnet op. Ole er en super professionel og dygtig sportsmassør, som gir sig god tid. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Ole, og håber han kan holde mig i topform indenfor min Elite Ocr sport.⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har prøvet at træne mig ud af mine problemer, men det er ikke lykkedes. Så besøgte jeg Sportsmassøren i Randers. Mødte Ole, super rar og dygtig. Forklarede migalt han gjorde, og fik en kanon behandling. Da jeg trådte ud af døren kunne jeg tydeligt mærke forskel. Havde en løsnet, mere smidig ryg og lænd. Ser dog lidt farlig ud i dag og de kommende dage sikkert. Men glæder mig til næste gang. Og glæder mig til at kome et ekstra skridt på vejen til at blive en dygtigere rytter. Kæmpe anbefaling herfra til Ole.⭐⭐⭐⭐⭐

Har i mange år kæmpet med mange diskus prolapser i lænden, diskus prolaps i nakken, piskesmæld, nerveskader/smerter – you name it. Deraf også en hel del spændinger i kroppen som jeg igår besøgte Sportsmassøren for at se om han bare kunne gøre LIDT ved.
Jeg blev overrasket. Da jeg kom kunne jeg næsten ikke dreje mit hoved, eller kigge ned på mine tær – dette var væsentligt forbedret efter behandlingen. Ligeledes var jeg så spændt og havde ondt alle steder da jeg kom, men var totalt afslappet og nærmest smertefri da jeg gik. At jeg så i dag er noget øm i skroget, det tager man gerne med når han kan løsne op for sådan noget. Døjer med migræne og daglig hovedpine grundet mit piskesmæld – hovedpinen har næsten været væk siden igår. Jeg er så overrasket og kommer HELT SIKKERT tilbage.⭐⭐⭐⭐⭐

Den mand kan noget andre ikke kan. Alle bør gi Ole @Sportsmassoren et besøg når kroppen driller. Kan kun anbefale ham👍👍👍

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.