RAH smertebehandling på få minutter.

RAH

RAH behandling i Randers

RAH er en manuel behandlingsmetode og tankegang med potentielt stor effekt på smerter og gener i bevægeapparatet.

RAH er:

Lynhurtig smertebehandling med stor effekt indenfor få minutter.

RAH står for Reciprok Antagonist Hæmning, der er den fysiologiske mekanisme, der sker når vi udløser strækrefleksen i en muskel.

RAH er bygget op omkring brugen af strækrefleksen i musklen til potentielt, at skabe en lynhurtig smertereduktion, så du opnår mindre smerte, bedre funktion, bedre bevægelse og bedre livskvalitet.

RAH udmærker sig ved at have effekt med det samme, hvis RAH er indikeret. Vi skal se en væsentlig effekt og bedring med det samme, for at det giver mening at bruge RAH.

HVEM KAN SÅ HA GAVN AF RAH ?

Det er for dig der har diffuse smerter som – knæsmerter – soven i armen – piskesmæld – skuldersmerter – hovepiner – hælspore – tennisalbue mm.

Døjer du med smerter og har prøvet ALT, så giv denne behandling en chance – du skal kunne mærke 50% forbedring efter få min. for effekt.

RAH behandling i Randers.

Uddrag af klientoplevelser med RAH

Efter overfald for snart 6 år siden, har jeg dagligt haft hovedpine og lægens svar var “lær at leve med det”… men efter RAH behandling 2 gange hos Sportsmassøren er 99% af hovedpinen væk, og energien er ligeså stille ved at komme tilbage. Tak for hjælpen Ole Juul. – Tonni Kristiansen-

Føler du spændinger i nakken eller døjer du med spændingshovedpine eller migræne kunne en behandling hos Sportsmassøren i Randers være noget for dig.,

Fordele med massage til personer medadhd
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.