Recoveryboots

RECOVERYBOOTS

VÆSKEANSAMLINGER I BENENE

Så er det her måske lige behandling med recoveryboots du skal prøve, den er super effektiv, og du vil allerede kunne se målbare effekt efter 30 min. behandling. 

Det er også en fantastik måde at afslutte en gang benmassage med. De kan bruges til rigtig mange forskellige ting.

Du kan læse mere om massage her

Recoveryboots er oprindeligt udviklet til behandling af bl.a. lymfeødemer, apopleksi og hemiparese på hospitalerne.

Recoveryboots er meget anvendt i den professionelle sportsverden, hvor man er meget afhængig af hurtig og effektiv restitution, og det kan de.

De øger blodcirkulationen via kompression, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og at genoprette den naturlige forsyning af ilt og blod til musklen, hvilket forkorter restitutionstiden betragteligt i forhold til hvad passiv restitution ville ha gjort. Ved normal passiv restitution er restitutionstiden ca. 48 timer, men med et par recoveryboots kan du nedsætte tiden til ca. 30 min. Så man kan sige, at det er et effektivt og naturligt alternativ til passiv restitution.

Recoveryboots øger venetilbageløbet, øger blodgennemstrømningen under brug, og accelererer kroppens evne til at re-absorbere de elementer, der forårsager ømhed og træthed, og så fjerner de effektivt affaldsstofferne hurtigere, end ved den traditionelle måder at restituere på. 

Behandling er en meget effektiv og hurtig måde til at opnå maksimal restitution på, på meget kort tid, og kan med god effekt kombineres med en Sportsmassage af de aktuelle områder, eksempelvis benmassage og armmassage efterfølgende.

En meget effektiv, hurtig og alternativ behandling til f.eks. lymfedrænage. Behandlingen har meget større effektivt end en traditionel massage har.

De kan med fordel også anvendes ved

Behandling med støvlerne kan med stor fordel kombineres med en gang ben massage og PNF udspænding efterfølgende.

Kontakt mig på mobil 40512802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.