Recoveryboots

Recoveryboots

Recoveryboots er udviklet til behandling af bl.a. lymfeødemer, apopleksi og hemiparese på hospitalerne, og er meget brugt i den professionelle sportsverden, hvor man er meget afhængig af hurtig og effektiv restitution.

De øger blodcirkulationen via kompression, hvilket hjælper med at fjerne affaldstoffer og at genoprette den naturlige forsyning af ilt og blod til musklen, hvilket forkorter restitutionstiden betragteligt i forhold til hvad passiv restitution ville ha gjort.

Man kan sige, at det er et effektivt og naturligt alternativ til passiv restitution. Recoveryboots øger venetilbageløbet, øger blodgennemstrømningen under brug, og accelererer kroppens evne til at re-absorbere de elementer, der forårsager ømhed og træthed, og så fjerner de effektivt affaldsstofferne hurtigere, end ved den traditionelle måder at restituere på. 

Man siger at 1/2 times Recoveryboots svare til 48 timers normal passiv restitution.

Behandling er en meget effektiv og hurtig måde til at opnå maksimal restitution på, på meget kort tid, og kan med god effekt kombineres med en Sportsmassage af de aktuelle områder, eksempelvis ben og arme efterfølgende.

En meget effektiv, hurtig og alternativ behandling til f.eks. lymfedrænage.

De kan med fordel også anvendes ved

Behandling med støvlerne kan med stor fordel kombineres med en gang ben massage og PNF udspænding efterfølgende.

Kontakt mig på mobil 40512802 eller send en mail til recovery@sportsmassoren.com

Anmeldelser

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.