Sportsterapi

Sports- og kropsterapi til dig der gerne vil mere, eller har en skade.

Sportsmassøren i Randers er stedet, hvor du kan få sportsterapi og kropsterapi som der også bliver brugt i den professionelle sportsverden. 

Sportsterapi eller massage Randers – Hvad skal jeg vælge?

Det kan jo være fristende at vælge en gang nakkemassage, hvis man går og døjer med det. Men oftest er det et helt andet sted problematikken ligger, og der kan man anvende sportsterapien, ellers også kaldt skadesterapi i daglig tale.

Sports- og kropsterapi er ikke en behandling på lige fod med sportsmassage eller fysiurgisk massage, men en kombination af rigtig mange forskellige behandlingsteknikker hvor vi også bla. også arbejder med det mentale aspekt af problematikken.

Hos os kommer alt lige fra kontormusen med dagligdags skavanker, til elite og Team Danmark støttede atleter.

Problematikker vi kan afhjælpe i klinikken er bla, lænde og skuldersmerter, Carpel Tunnel Syndrom og Hælspore, Spædingshovedpine mm.


Hvad er Sports- & kropsterapi?

Hos Sportsmassøren i Randers arbejdes der med Sports- og kropsterapi, som er en anerkendt behandlingsform, der bliver brugt af professionelle atleter i hele verdenen. 

Selve ordet kropsterapi eller sportsterapi er ikke en behandlingsform i sig selv, men en kombination af rigtig mange forskellige behandlingsteknikker.

Min erfaring er DIN garanti for kvalitet.

Som uddannet Sports- og kropsterapeut, Sportscoach samt efteruddannet hos en af Danmarks dygtigste fysioterapeuter,. er jeg klædt rigtig godt på til at hjælpe dig. Jeg benytter mig af forskellige behandlingsformer for at forebygge og behandle skader, samt vejledning, genoptræning og rehabilitering.

Du behøver dog ikke være professionel sportsudøver eller elitemotionist for at kunne få glæde af Sports- og Kropsterapi, det kan hjælpe alle.

Behandlingerne består bla. af

Så har du problemer i bevægeapparatet, eller besvær med at nå dit mål, så kontakt Sportsmassøren i Randers, og lad os kigge på det sammen i min klinik i Gudenåcenteret.

Kontakt mig på mobil 40512802

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.