Sportsterapi

Sportsterapi til dig der gerne vil mere, eller har en skade.

Sportsmassøren i Randers er stedet, hvor du kan få sportsterapi og kropsterapi som der også bliver brugt i den professionelle sportsverden. Sports- og kropsterapi er ikke en behandling, men en kombination af rigtig mange forskellige behandlingsteknikker. Hos os kommer alt lige fra kontormusen med dagligdags skavanker, til elite og Team Danmark støttede atleter.

Hvad er Sports- & kropsterapi?

Hos Sportsmassøren i Randers arbejdes der med Sports- og kropsterapi, som er en anerkendt behandlingsform, der bliver brugt af professionelle atleter i hele verdenen, indenfor diverse sportsgrene, bl.a. fodbold, tennis, fitness, cykling m.m.

Selve begrebet Sports- og kropsterapi er brugen og kombinationen af forskellige behandlingsformer målrettet sportsudøverens fysiske problematikker.

Min erfaring er DIN garanti for kvalitet.

Som uddannet Sports- og kropsterapeut benytter jeg mig af forskellige behandlingsformer for at forebygge og behandle skader, samt vejledning, genoptræning og rehabilitering.

Du behøver dog ikke være professionel sportsudøver eller elitemotionist for at kunne få glæde af Sports- og kropsterapi, det kan hjælpe alle.

Behandlingerne består bla. af

Så har du problemer i bevægeapparatet, eller besvær med at nå dit mål, så kontakt Sportsmassøren i Randers, og lad os kigge på det sammen i min klinik i Gudenåcenteret.

Kontakt mig på mobil 40512802

Forskellige metoder af sportsterapi

Triggerpunkter

Triggerpunkter er den mest almindelige årsag til smerter i muskler og led – og derfor smerter generelt. Det er i de fleste tilfælde nemt at fjerne triggerpunkterne og dermed smerterne, de forårsager.

RAH -Smertelindring

RAH er smertelindring på få minutter. Du skal prøve det for at tro på det. Det virker med det samme.

cupping

Cupping er en super effektiv metode til at komme smerter til livs, og øge mobiliteten i muskler og led.

Sportsakupunktur

  • Dryneedling
  • Sportsakupunktur.
  • Acunova.
  • NADA.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.